Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Familjealbum" by Hans Wahlgren * eBook PDF Kindle ePub Free

Familjealbum

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Familjealbum
  • Author : Hans Wahlgren
  • Release Date : January 16, 2017
  • Genre: Crafts & Hobbies,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 52349 KB

Description

NÀr pappa dog 2002 fick jag överta en kartong med svartvita negativ. Allt var i en salig röra, bara nedslÀngt. Det var negativ i formatet 6x9 och 6x6, det handlade om de tidiga bilderna, de Àldsta som jag kÀnner till.



Arbetet med negativen efter pappa har varit en tekniskt bitvis krÀvande process eftersom kvaliteten pÄ materialet var sÄ varierad, men kanske Ànnu mer en mental prövning. Att anta resan genom min tidiga uppvÀxt har varit en vandring kantad av minnesbilder och upptÀckter.

Jag bestÀmde mig för att bevara historien för eftervÀrlden i form av en bok. GenomgÄende för alla texter som finns i boken Àr att det handlar om vad jag minns och vad mina förÀldrar berÀttat för mig under min uppvÀxt.

Det hÀr Àr i första hand ett familjealbum. Intresset Àr inte allmÀngiltigt, det Àr familjebilder. Samtidigt Àr det en skildring av familjeliv i Karlstad under 1950-talet. Det Àr ett nedslag pÄ samhÀllsutvecklingens tidsaxel. Vi söker oss tillbaks till den spirande efterkrigstiden, den period dÄ Sverige pÄbörjade bygget av folkhemmet. StÀderna befolkades, bostÀderna blev bÀttre, det materiella vÀlstÄndet ökade. Alla hade jobb, alla pilar pekade uppÄt.


Ebook Download "Familjealbum" PDF ePub Kindle